De Verhalenmakers

De Verhalenmakers

Storytelling is een leuke nieuwe manier om mensen te verbinden. Steeds meer mensen willen samen iets maken en zijn daarbij op zoek naar een verhaal verteld vanuit een ervaring. Even geen snel nieuws via traditionele en sociale media maar verdieping met een persoonlijk tintje. En dat is precies wat De Verhalenmakers doen. Lees inspirerende verhalen geschreven door amateurschrijvers en vind mooie verhalen bij jou in de buurt. Zo lees je bijvoorbeeld een korte detective geschreven door 6 dames uit Haarlem en vind je informatie over een vluchtelingenkamp in Lviv, Oekraïne .

De Verhalenmakers
Een sociale onderneming met als doel samen online schrijven te faciliteren. Via de website kan je een verhaal schrijven, vrienden uitnodigen om bij te dragen en het geheel publiceren. Wij komen hiermee tegemoet aan een behoefte om collectieve ervaringen vast te leggen en tegelijkertijd sociale waarde te creëren (verbinding en betrokkenheid) door samen te doen. Daarnaast zijn verhalen een goede vorm om kennis over te dragen en zo een bepaald thema, project of activiteit onder de aandacht te brengen.

Zelf verhalen maken
Wil je een mooi verhaal maken over jouw goede doel, sociale onderneming of stichting? Je kan dit gebruiken voor publiciteit of om vrijwilligers, collega’s of klanten te betrekken. Start meteen op www.verhalenmakers.com

This post is also available in: Engels